Galerija‎ > ‎

Srečanje fičkov Lukovica 2009

V soboto 21.03.2009 se je v Lukovici pri Domžalah odvijalo 2.Srečanje in Blagoslov Fičkov.

 

Zbrali smo se na trgu v Lukovici med 8 in 10 uro, udeležba je bila odlična prišlo je kar 80 fičkov med njimi tudi dva gosta iz tujine in sicer iz Čakovca in Beograda. Ob 10.30 smo se odpeljali v Dob pri Domžalah, kjer je tamkajšni župnik blagoslovil  vse fičke ter nam zaželel varno vožnjo in da nam bi fički dobro služili. Vožnja je sledila do Trzina, kjer nas je pozdravil tamkajšni župan in nas pogostil z trzinsko klobaso,in drugimi dobrotami po kratkih pogovorih z vozniki fičkov in izmenjavi izkušenj smo pot nadaljevali do končnega cilja  do Čebelarskega centra Slovenije, kjer smo se ob dobri hrani in pijači poveselili za dobro vzdušje so skrbeli ansambel Gamsi. Vreme nam je bilo naklonjeno klub občasnemu vetru smo se imeli lepo ter želimo da se naslednje leto spet srečamo na istem mestu z našimi fički.

Pohvalil bi organizatorja g. Dolenc Zvoneta  za odlično organizacijo srečanja, od zamisli do same izvedbe ter vse druge, ki so pripomogli k temu.

DVD FILM ( več z klikom na DVD Film)

Nekaj slik iz samega srečanja:


Sledijo slike katere mi je posredoval organizator Dolenc Zvone
Vozila ki so bila na razstavi


Moj in Deanov fičkoDeanov ameriški lepotec in moj mali fičo:)

Dva kratka filmčka kaj se je vse dogajalo na srečanju
Če ima še kdo kakšne slike in bi rad da se objavijo naj mi samo piše in bomo uredili zadevo vsaka slika dobrodošla kakršna koli iz srečanja. Če pa bi kdo želel kakšno sliko na kateri je mogoče slikal ali pa je slikan njegov fičko isto piši i ti jo pošljem po mailu v polni velikosti.

Moj kontakt: alen.ficofan@gmail.com  ali KontaktPodstrani (1): DVD Film
Comments